Over Ons

Over Reshift Business Innovation

Blijven ontwikkelen
IT & Technology is de ziel van ons bedrijf. IT Trends veranderen snel en vragen om continu ontwikkelen en investeren. Juist met de integratie van deze trends kunnen IT bedrijven hun klanten ontzorgen. Dit vraagt wel om een blijvende investering in nieuwe technologie en kennis. Opleidingen en educatie voor het personeel maken hier natuurlijk onderdeel van uit.

Reshift Business Innovation is als onderdeel van Reshift Digital BV toonaangevend als het gaat om content over IT & Technologie, consumentenelektronica, gaming, computertechnologie en populairwetenschappelijke thema’s voor zowel consumenten als onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Met bevlogenheid bedacht, ontwikkeld en verspreid door onze eigen specialisten. Dat zorgt ervoor dat onze merken elke maand een zeer grote doelgroep weten te prikkelen, te inspireren en te activeren.

Reshift Business Innovation is gespecialiseerd in Enterprise innovatie. Wij faciliteren en verbinden technologische kennis & innovatie met overheden, bedrijfsleven en onze communities. Dit doen wij via de inzet van onze magazines, artikelen, academies, webinars, videolibraries, white papers, online platformen en evenementen. Via onze channels bieden wij IT managers, onderwijsprofessionals, CIO’s, CIO’s, developers, IT-architects en innovators nieuwe inzichten om groei en innovatie te stimuleren in een voortdurend veranderende technologische omgeving.

Daarnaast bieden wij aanvullende diensten aan zoals lead generation services, research en custom events (zoals hackathons), maar verbinden onze kennis en netwerken ook graag met het onderwijs en onze toekomstige generatie. Zo is Reshift Business Innovation de bedenker en ontwikkelaar van verschillende educatieve programmeerpakketten (Bendoobox , Arduino Educatief) en organiseren/ondersteunen we in samenwerking met onze businesspartners belangeloos buitenschoolse coding evenementen voor kinderen in de leeftijd 8 t/m 14 door heel Nederland.

Wij bieden tevens aanvullende diensten als lead generation services, custom events [incl hackatons] en research. Daarnaast verbinden we onze kennis en knowhow met het onderwijs en onze toekomstige generatie.

Contact

  • Reshift Business Innovation
    Richard Holkade 8
    2033PZ Haarlem

  • b2b@reshift.nl

  • +31 (0) 23 543 00 00

Search